Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΜΠΙΣΚΟΤΑ με μαρμελάδα και nutella -ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ



Ετικέτα: ΓΛΥΚΑ

http://trikcoon.blogspot.gr/2017/03/nutella.html#more


✿⊱Μια εύκολη συνταγή για εντυπωσιακά και νόστιμα μπισκότα… ✿⊱
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ

● 1 πακέτο βιτάμ μαργαρίνη 250gr (πλακάκι)
● 1 πακέτο βούτυρο  αγελάδος  250gr (πλακάκι)
● 3 βανίλιες άρωμα
● 1 ½  κούπας ζάχαρη άχνη
 ● 3 ½ κούπας Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις  χρήσεις
Nutella

●μαρμελάδα


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λιώνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τα 2 βούτυρα κατόπιν ρίχνουμε την άχνη την οποία έχουμε κοσκινίσει και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το αλεύρι τις βανίλιες και ζυμώνουμε.
Φτιάχνουμε μια ζύμη μαλακή για να γίνουν τρυφερά.
Αλευρώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια που δουλεύουμε.
Με τα ειδικά διπλά κουπάτ φτιάχνουμε μπισκότα σε διάφορα σχήματα.


Απλώνουμε στο κέντρο του κάτω μέρους  μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή nutella ή μερέντα και τα κλείνουμε με τα κομμάτια που έχουν το άνοιγμα.

Φροντίζουμε στις άκρες να βάζουμε λιγότερη μαρμελάδα και περισσότερη στο κέντρο.




Αν δεν έχετε διπλά κουπάτ μην προβληματίζεστε  αρκεί ένα μεγάλο καπάκι μαρκαδόρου ή την μύτη από ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής ή ένας μηλοκαθαριστής για να φτιάξετε τις τρυπούλες .
Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C  μέχρι να ροδίσουν (περίπου μισή ώρα).
Μόλις αρχίζουν να ροδίζουν τα βγάζουμε και προσθέτουμε λίγη ακόμα μαρμελάδα στο κέντρο αν και όπου χρειαστεί.. και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Ρίχνουμε λίγη άχνη αφού κρυώσουν καλύπτοντας μ’ ένα κουταλάκι ή μ’ ένα αλουμινόχαρτο την επιφάνεια της μαρμελάδας.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!


Με αγάπη Χρύσα

   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.